The Playhouse

Playhouse studio – participant room

Playhouse studio – participant room

Mezzanine- client viewing room

Mezzanine- client viewing room

Double Studio

Double Studio

The Playhouse (Studio - W6m x L6.2m; 37.2sqm) Mezzanine (Client viewing room - W6m x L2.3m; 13.8sqm)

The Playhouse participant room is well-suited to qualitative research groups, and can accommodate 16 people in a boardroom seating-style or a relaxed lounge-style, 18 people seated in a horseshoe layout, and 30 people seated theatre-style. This studio also provides impressive views overlooking Leeds city centre.  All of our participant rooms benefit from wifi, web streaming, and a magnetic whiteboard wall.

In addition, The Playhouse studio and The Grand studio share a moveable partition-wall, which can be opened-up to make one very large studio space.  This is ideal for film screenings, presentations, workshops and co-creation.  It can comfortably accommodate 70 people with theatre-style seating, and benefits from a 65” Samsung LED UHD TV.  There is sufficient space for up to 10 separate tables, seating 5-6 people at each, making the space suitable for workshops and taste-testing.  Dual viewing rooms are available in this set up, with seating for 18 viewers. The main space can accommodate 34 seats in boardroom configuration, and 40 seated in a horseshoe layout (extended studio space - W6.0m x L12.4m - 74.4sqm).